2009-09-23
 17:55:56

Köpt i går och i dag

I går var det panik kändes som jag typ inte hade några byxor och ha på mig  så innan träningen sprang jag upp på stan och letade jeans hittade inga men ett par jeansleggins fick följa med hem XD. Sen i dag var jag på stan med lolli (lollo) och köpte TRÖJAN NR1

ASSÅ MIN BARA MIN MYSIS. *GRRR*. kan man sova med den som kudde ? Överväger det


ska ta en bild till så ni får se XD


SEN "jeansen" kallar dom adlig jeans men dom är mysiga (mina är svarta)


Sen blev det kris i morse igen eftersom *DADA DA DA* den här saken *pil ner* var nästan slut *AAAAAHHHH* PANIK

SÅ det blev en ny sådan med sen hem och plugga XD DUKTIGA KÄRRE

I dag var skolan chill vi var uppe med elevrådet i lyckebo och käka pizza självklart dagen viktigaste punkt enligt kärre XD




2009-09-21
 21:11:56

Sjukt sjuk sjukelisjuk

Åkte först till skolan för och hämta läxor men hade feber så åkte hem. Ush och bläää hata läxor.( Specielt sug spanska läxan!) Spelade sen sims 3 och farmville haha. Sen var jag en duktig flicka och gjorde läxorna till och med sug spanskan, okej jag ska inte ljuga gjorde i alla fal lite. Men det är mer en inget :)!! Eller hur!? I morgon ska jag till läkaren :(. Får inte äta frukost innan eftersom jag ska ta massa blodprover. Det påverkar tydligen värderna?! Men a ja :p. Tur att man inte är spurträdd. Sen ska jag äta lunch. Mums en stor lunch. Mamma köp mig mycke mat haha. mamma hänger som vanligt med mig till läkaren. Mamma stöd som vanligt. Mamma stöttar mig och vågar fråga mig och pratar med mig om allt. Men hemma om vad som ska göras hemma städa och sånt fungerar inte. Men jag vet att hon alltid stöttar mig när det händer något <3:)
2009-09-20
 14:58:42

Solrosor

Jag älskar solrosor dom gör mig alltid glad. Mitt humör var inte på topp när jag vaknade om vi säger så. Mamma tycker jag är inne för mycket i stället för och vara ute så jag cyklade i väg och plockade lite solrosor. Så då blev båda glada. Mina knän har varit sämre en dom brukar vara så i jag har typ inte kunnat träna :( :( men i dag ska jag åka till fyrishov och kolla om jag kan simma utan att det gör super ont.
Så nu bråkar jag och blogg.se igen bilderna SNURRAR SIG
har på mig detta i dag inget spec. ses.
SES /
2009-09-16
 18:16:57

Pizza time

Sitter här och väntar på pizza:) Medans Gurra ( min lillebror) tränar. Super hungrig. Åh hatar och vänta på mat. Spelar ingen roll var jag tycker inte om och vänta. Nej nu kommer pizzan så kan inte skriva ner :)
2009-09-16
 16:32:03

Hiss/diss

hiss
Snälla vampyrer :) : Det är verkligen en trend just nu eller skräckfilms figurer som vi tidigare sett i typ skräck filmer flyttar över till mer romantiska filmer och serier. Exempel:
Twilight Någon som har missat ? Hoppas inte det !!!!



I new moon finns det varulvar och dregla efter med *SÖTA snälla varulvar*



sen en serie jag älskar okej han är inte edward het men men i alla fal. True blood
FGHCH



hiss
Fuskpäls västar: Okej att att dom finns överalt okej att vissa tror att det kommer bli höstens störa trend, men här kommer ett men!!! kärre säger STOP NEJ NEJ NEJ. Inte fint, inte fint, inte fint. OKEJ INGEN FUSKPÄLS VÄST PÅ KÄRRE.




2009-09-14
 07:21:11

Stresssssss

Stressig dag i dag= kort inlägg. Ska till skolan sen hem äta och sen till stallet

2009-09-13
 15:31:46

Jag är SÄMST PÅ ATT UPPDATERA !!!

SÅ HÄR KOMMER ETT INLÄGG SOM TÄCKER HELA HELGEN:
Fredag : Sista dagen på praoen :'( . Det var en väldigt skön dag. Först gjorde vi de vanliga sysslorna. Sen red vi lite hästar jag red lilla penny plutt och Amanda red Baroque medan Elina H-F  longerade som små (jobbiga) sakerna ( filur och roy). Sen var det dags för att äta tårta som Amanda hade bakat, maräng tårta med hallon :). Vi fick blogga lite men det var mest Amanda som skrev eftersom jag dampar loss på  Windwos live spaces, bärlinge kör INTE BLOGG.SE :(.

Lördag : Hoppas att ingen missade att det var kulturnatten i går!!!
(Vilken uppsalabo är så dum så man inte vet det?) Jag åkte in till stan och köpte en klänning från lindex eftersom jag *DESPERAT* inte hade något och ha på mig!!!. Sen fikade jag på storken och tog min ABSOLUTA FAVORIT KAKA DÄR *MUMMS* :Storken special med grädde. Sen åkte jag till Katja där jag träffade Andrea. Hon hade "tappat" bort sina nycklar och hade panik. Sen kom Hanna, Alla Hannas kompisar, Katjas kille (namn? fast han var där innan vi kom), Boyden (as kul människa som jag aldrig träffat förut <3), Ingrid, Mickis, Hillevi mm. Orkar inte räkna upp alla XD! Sen drog vi till stan och träffade lite fler människor. Vi orkade inte vara kvar där så länge eftersom det var så jä*la fult och vi hela tiden "tappade" bort någon. Så vi drog till stadsparken. Tillslut var vi ganska måna som satt där och snackade. Ganska kul faktisgt. Vi satt under ett tak (lite svårt och beskriva)! Så sen när det började regna så kom det in massa personer. så det blev ganska fullt. Fast jag frös ändå. Jag håller också på att bli förkyld så jag drog lite tidigare :(.

Klänningen från lindex 249 kr
Svarta legings från gina 99 kr
Vit liten väska från New yorker 79 kr
Vita pumps  från skopunkten 99 kr

Gårdagens Facelook:
Grund: L'oreal paris: True match minerales! ALWAYS MINERALES
Conceler :Mary Kay Concealer - Ivory 2 
Puder: Mary kay Mineral Sheer Pressed Powder
Rouge: Mary Kay Mineral Cheek, Color Strawberry Cream
Ögunskugga: Mary Kay Mineral Eye, Color Crystalline och Mary Kay Mineral Eye, Color: Vintage Gold
Ögonbryns penna: Body Shop, Brow Definer
läppar: Max factor lipfinity, hot 120
Macara: FALSE LASH EFFECT MASCARA.


Söndag : Sov, duschade, sov *trött*, snackade med Jannete, snackade med Stina, åt lunch, Städade, ont i huvudet *SUCK*
2009-09-10
 20:43:07

Fina lilla häst..

Skön dag på praoen. Sprang runt och använde mina fina "egna" språk. Det ena är att alla hästar namn låter lite islänskt/fornnordiskt XD. Gibson= Gibsur, spikkel= Spiklur mm. Det andra är mer som en konstig form av svenska TYP. En typisk menig kan vara - Skynda vi tar utlish prillish och dimmlish. Eller - Orklish intlish... eller varför inte- Oklish jaglish gör väll detlish! HAHAHA SNACKA FLUM... Senare på eftermiddagen red jag Gabriella på banan. Tydligen hade hon varit jobbig dagen innan och vägrat gått på långsidan och ut i hörnen. Bestämt med sporrar och spö satte jag i gång. Det där var väll inga problem. Den hästen går  bättre ut i hörnen än vad någon riskolehäst på våran ridskola gör av sig själv. Hm red typ 40 min sen ett lätt pass i skritt och trav. Sen skulle jag rida penny. Skyndade mig in och gjorde i ådring henne. Har inte ridit henne så mycket och det har sätt ut som hon varit väldigt svår i bland. Framförallt och vara ENSAM PÅ RIDBANAN har hon tyckt varit hemskt. Med inställningen att hur ska det här nu gå går jag in på banan. Tänk hur förvånad jag blir när den lilla hästen, okej om med lite jobb från min sida  är väldigt mysig i vissa lägen. Efter en halv timme känner jag hur hon typ förändras. Då tittar jag ner på halsen och ser hur svettig hon är. Red kanske i 50 minuter och jag var så himla glad den där lilla hästen är så mysig. Synd att hon är minst en storlek för liten för mig :(. En skummig och svettig penny och en trött svettig kärre går in i stallet efter en lyckad timme. Helene ville att jag red henne i morgon med. Hoppas jag inte förväntar mig för mycket av henne i morgon vem vet det kanske bara var en tillfällighet?  I vilket fall som helst behövde hon nog det. Hela hon var genom svettig. Käk remmen var alldeles skummig och schabraket genom surt. MIN FINNA LILA HÄST <3
2009-09-09
 20:45:30

Diss/hiss

hiss
  • UPK= USEL PRAO: Behöver jag säga mer???
  • Gina tröjan alla fjortisar har: Japp nästan alla har den. Ja ni vet den där randga den som finnas i typ alla möjliga olika färger. Okej den är snygg men den blev SÅ MYCKET FULARE NÄR ALLA KÖPTE DEN. Jag köpte den när den kom ut och använder den inte pg.a ATT ALLA FAST DOM INTE PASSAR I DEN HAR DEN, SEN HAR ALLA DEN PÅ SAMMA SÄTT OVERSIZE MED UPPVIKTA /UPPDRAGNA ÄRMAR.

hiss
  • Apple: Okej orkar ni en gång till? Jag kan inte sluta avguda ALLT APPLE GÖR, MENAR VERKLIGEN ALLT. J**la Windows. Jag skulle kunna argumentera i timmar varför Mac os är bättre. Men alla som någonsin har kört mac vet att SNYGGA STLRENA OCH FRAMFÖR ALLT FUNGERANDE MAC ÄGER PC. OM NI INTE HÅLLER MED SÅ KOMMER KÄRRE banka in vätt i skallen på er, OKEJ!!!!?????
<3 MAC
2009-09-09
 20:21:15

det nya

Ser ni hade rätt NYA IPOD nano MED VIDEOKAMERA HÖGTALARE OCH FM RADIO

Min ipod är trasig och jag ska ha denna PUNKT SLUT....


2009-09-09
 19:38:33

Spännande mac !

Som ni vet älskar jag apple och framför allt deras datorer som kallas mac. Deta företag gör även i phone och ipod. Just nu är apple store nere. Detta händer oftast när apple är på väg med något nytt. Vilket vi vet att det gör. Innan vi vanliga får veta håller vd:n för apple en konferans och pratar om det nya som kommer komma. Vist igenom en live blogg från konferansen hör vi massa spekuleringar. Men det är bara gissningar. Oh jag vill veta nu!!! Konferansen har börjat men han pratar bara om hur det går för apple och lite nya saker vi redan viste skulle komma. nya i tunes kommer snart. Jag menar verkligen snart. Iphone 3.1 kommer snart. Men detta är saker vi vetat länge. Men ett förslag är att det kommer kamera till ipod tl.x. Jag biter på naglarna
2009-09-09
 18:25:02

Videoinlägg

HÖJ LJUDET så hör ni XD
2009-09-07
 07:17:16

Kärre bryter sig ut XD

Hej och förlåt för att jag inte hade tid med uppdatering i går. Har varit sur hela helgen över att mina föräldrar FÖRBJÖD mig och gå ut. Men hallå FATTAR INTRE VARFÖR HELLER * SUCK *. Men i jag gissar på att det var för att jag var tvungen och passa en liten om inte ganska stökig lilla syster. Pappa var och hämtade våran nya spis och mamma jobbade natt.* suck*. Okej jag tjänar pengar på det som ska spenderas på bik bok <333. upp massa bilder i dag. NAW SÅ SNYGGT !!!! VI (Andrea och alla andra ni vet vilka ni är :P!)SKA FESTA NÄSTA HELG OM JAG SÅ MÅSTE BRYTA MIG UT FRÅN HUSET OKEJ!!!???/
2009-09-04
 20:56:30

Me time.<3

Nu ska jag fixa naglar och bada bubbel bad. Håret ska få en impakning också. Ska använda mina nya scrubs. En för ansiktet en för kroppen en för fötterna. Ja vi vet ibland ska man va hand om sig själv. Har gjort en slags frukt drink. Den ska tydligen vara bra för min stressade mage./Kärre
2009-09-04
 08:19:55

Trötta Kärre

Sorry för den dåliga uppdateringen men det har varit mycket den här veckan. Praoen har varit jobbigt och jag är så jävla trött när jag kommer hem. Orkar helt enkelt inte och bloggen får lida lite. Ska festa med andrea i helgen som tydligen vägrar åka på lägret. Yes!!!:)/Kärre
2009-09-01
 07:42:47

JOBBA, JOBBA

Ska i väg till UPK nu (min prao). Inte lika rolig som Bärlinge om man kan utrycka sig så. Orkar inte klaga men... Bärlinge var FETT KUL. Det här är bara tråkigt. Fast dom som också praoar där är snälla XD. Det är typ det enda som är bra.. fast hästarna är mysiga med. Lägger upp bilder från i dag sen. Bloggar lite från mobilen om det händer något. Förlåt med för att jag inte skrev något i går men HANN VERKLIGEN INTE. Kom hem sov en timme, åt mat och åkte i väg till stallet (Bärlinge)./Kärre